marți, 10 februarie 2009

Easy come, easy go!


De ce atunci cand obtii ceva pentru care ai muncit foarte mult in final nu mai ai satisfactia pe care ai sperat-o?
Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si esti in stare sa renunti la multe pentru asta,investesti timp, efort si rabdare.. iar "lucrul" dorit vine tarziu..dupa "lupte seculare", cand nu mai ai nicio speranta iar la sfarsitul drumului esti fata in fata cu "realizarea"...ce faci atunci?? cum te mai bucuri? mai ai puteri sa simti?
Mai exista si reversul medaliei...sa obtii ceva ..usor, nepremeditat..si brusc..la un moment dat..sa dispara!
Nu stiu daca exista o lege bine definita pentru asta..poate una din legile lui Murphy sa preteaza la asta, dar ce vine repede..repede se termina..
Frumos este ca ai timp sa simti, sa te bucuri putin de "succesul" neasteptat si nici macar sa nu iti dai seama ca s-a terminat..cred ca e legea firii..
Mi-am propus sa nu mai imi fac planuri greu de realizat, ci pur si simplu sa las totul in voia sortii. Cred ca oricine are destinul bine definit si un drum in viata bine trasat.
Din greseli invatam, poate ramanem si marcati la unele..dar macar e bine sa avem putin timp sa tragem o concluzie, sa extragem ce avem de facut in alta situatie asemanatoare si sa nu mai repetam greseala.
Nu are rost sa te mai framanti pentru ceva ce oricum poate nu e pentru tine...ce e al tau..e pus de-o parte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu